Informatie

Op deze pagina kunt u informatie aanvragen of meer informatie vinden over bijvoorbeeld financiering en de klachtenregeling.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie over wonen, zorg of welzijn? Vul dan ons informatieformulier in. Wij proberen om binnen 2 werkdagen op uw informatieaanvraag te reageren.

Voor dringende vragen kunt u het beste bellen naar: 050 - 211 56 47.

 

Onze contactgegevens

De Lage Kamp
Groningerweg 16
9765 TB Paterswolde
050 - 211 56 47
info@delagekamp.nl

Informatieformulier

Ik ontvang graag meer informatie over:

* = verplichte velden

Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

Financiering

Als je bij ons komt wonen dan krijg je twee contracten omdat wij werken met een financiƫle scheiding in het wonen en de zorg. Dit betekent dat als je bij ons komt wonen je een huurcontract krijgt die je afsluit met de eigenaar van de woning. En je sluit met Stichting De Lage Kamp een zorgovereenkomst af voor de zorg en begeleiding die je nodig hebt als je bij de Lage Kamp komt wonen.

De zorg wordt op dit moment betaald uit Het Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij hopen op korte termijn ook Zorg In Natura te kunnen verlenen. De huur betaal je uit je eigen financiƫle middelen. Ons streven is dat iedereen, ongeacht de hoogte van zijn/haar inkomen, bij ons kan wonen.

Klachtenregeling

Uiteraard doen wij er alles aan om de zorg zo goed mogelijk en naar jouw tevredenheid uit te voeren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Wij bieden je daarom drie mogelijkheden om je klacht bij ons kenbaar te maken.

Bekijk onze klachtenprocedure